Kvinderanglisten: December 2023

Så er det blevet tid til årets sidste danske rangliste fra min side, nemlig den endelige Kvinderangliste for 2023-sæsonen:

Som det fremgår, formår Henriette Honoré at holde fast i 1. pladsen foran Anna Forsmark, og hun er dermed at betegne som den kvindelige dartspiller der har klaret sig bedst i de danske dartrækker i 2023-sæsonen. Vi kunne jo kalde hende Årets Kvindespiller 2023. Endnu en Kælderen-spiller fuldender top 3, nemlig Merete Kjær.

Der er ikke nogen nye navne på listen denne gang i forhold til sidste måned, men den højeste stigning står Dorthe Mousten Nielsen for, idet hun rykker 3 placeringer op som nr. 25. Den modsatte vej er det gået for Fie Skinnes, der falder 3 pladser ned som nr. 17.

Når der nu ikke var nogen udskiftninger på listen, kan jeg som en lille ekstra ting nævne de tre spillere, som lige nøjagtig ikke klarede cuttet til top 30-listen, så kan det være de er heldige at gøre sig gældende på listen i næste sæson 😁

Den første er islandske Isabelle Nordskog som har tørnet ud for Potten i 2 kampe i 3. division Nord, hvilket sikrer hende en plads som nr. 1.039 på Søren Søgaard-ranglisten. Dernæst finder vi på en 1.049. plads Kirstine Christensen fra Thyboerne, som er steget 19 placeringer siden sidste opdatering. Til sidst kommer Helle Henriksen fra Farum – som røg ud af kvinderanglisten i sidste måned efter at have været nr. 15 i oktober – på 1.064. pladsen.

Det var alt fra min side i denne sæson – glædelig jul og godt nytår til alle læsere, og så vender jeg tilbage når vi forhåbentlig er kommet godt i gang med 2024-sæsonen! 🎄🎉

Skriv en kommentar