Kvinderanglisten: Marts 2024

Sæsonens anden rangliste for de bedste kvindelige dartspillere i de danske rækker er nu klar, og som det ses er der sket lidt siden sidste måned:

I sidste sæson lå Anna Forsmark øverst på listen i 6 ud af de 8 opdateringer, men måtte til sidst se sig overhalet af Henriette Honoré – nu har hun igen overtaget førstepladsen, denne gang fra Berit Schouw, der glider ned på en 4. plads. Top 3 på listen udgøres derudover af Michelle Merlit og netop Henriette Honoré, som begge også overhaler Berit Schouw.

Merete Kjær vandt 3 ud af 4 kampe i 3. division Vest i februar og rykker 5 pladser op som nr. 5, mens det er weekendens nykårede jysk/fynske mester Janni M. Larsen der har den højeste stigning denne gang på 11 placeringer, og hun er nu nr. 20 efter 5 sejre i 8 kampe i Danmarksserie 6 i den forgangne måned. Den modsatte vej er det gået for Lizette Bæk og Anja Springborg Larsen, som begge er røget 6 pladser længere ned ad listen.

Der er 5 nye navne på listen i denne omgang, og mens både Kirsten Byø (5/8 optrædender på listen i 2023) og især Anick Sonnichsen (8/8) var relativt fast inventar i top 32 i sidste sæson, er både Fie Nielsen, Maria Fischer og Kirstine Christensen med for første gang nogensinde. De 5 som til gengæld er røget ud af top 32 i denne måned er Pernille Jakobsen, Tina Madsen, Mona Koch, Jane Slangerup og Heidi Christiansen.

Skriv en kommentar