Kvinderanglisten: September 2022

Så er det blevet tid til den første opdatering af kvinderanglisten efter sommerferien – der var ingen kvinder i aktion i juli, men der er kastet masser af pile i løbet af august, som har haft betydning for ranglisten:

Berit Schouw har indtil videre været ganske urørlig i toppen af listen, men det er der i hvert fald midlertidigt sat en stopper for med denne opdatering. Den svenske WDF-profil Anna Forsmark tørner nemlig nu ud for Glostrup i 3. division Øst, og hun har fået en glimrende start på karrieren i de danske rækker med 6 sejre i 8 kampe og et snit på 22,80 pile pr. vundet leg – og det er rigeligt til at henvise Berit Schouw til 2. pladsen i denne ombæring.

Udover Anna Forsmark er der tre yderligere navne som er nye på listen i forhold til sidste opdatering i juli – nemlig Sofie Rasmussen fra Dart Odense som nr. 18 og så de to spillere som fuldender top 30, Mathilde Kjær fra Kælderen (der ligesom Sofie er med for første gang) og Anne Grethe Larsen fra Royal, som er tilbage i top 30 for første gang siden maj.

Der er også pæne stigninger til Fie Skinnes, Marianne Munksø og Tove Lauridsen, som rykker henholdsvis 4, 8 og 10 pladser opad på listen. Til gengæld er Lizette Bæk, Rosie Brady, Lena Birkegaard og Sabrina Heidi Pedersen røget ud af top 30 for denne gang.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s