Søren Søgaard-ranglisten: September 2022

Langt de fleste klubber holdt sommerferie i juli, men nu er sæsonen tilbage for fuld skrue med masser af afviklede kampe i august. Det har resulteret i nedenstående opdatering af Søren Søgaard-ranglisten, hvor det for første gang i sæsonen ikke er Allan Daugbjerg Olsen som indtager 1. pladsen…

Det er i stedet Benjamin Drue Reus, som med stabilt flot spil gennem de sidste efterhånden mange kampe stille og roligt har ædt sig ind på toppen, og nu altså kan klatre op som nr. 1 på listen over de bedste dartspillere i de danske rækker netop nu. Måneden har også budt på pæne stigninger til både Mogens Christensen og Jon Hegaard Kirkeby, som har fået en god start på tilværelsen som Potten-spiller, og så ser det ud til at Jesper Neumann er på vej tilbage mod det niveau vi tidligere har set ham på.

Vi kan da også lige nævne Allan Tonnesen, som spillede 4 kampe i 1. division i august – de blev alle 4 vundet mod danmarksmestrene fra Aros, og når man i forvejen kun havde spillet 8 kampe (med 3 sejre), så giver det et gevaldigt skub i scoren. Og dermed 38 pladser op på listen. Uden at spille har Kenneth Byø også lige sneget sig ind i top 30 igen, mens Jan G. Hansen, Allan Bak og Anders Zaar er gledet ud.

Den højest placerede nye spiller på listen er unge Valdemar Johansen fra FIOV, som i sin debut i 3. division Øst vandt 4 kampe ud af 4 mulige med et snit på 25,17 pile pr. vundet leg. Han hopper ind på en placering som nr. 105. Kvindernes placeringer gemmer jeg til i morgen, hvor den nye top 30-rangliste udkommer, men jeg kan da godt allerede afsløre nu at det ligeledes er med en ny nr. 1…

Efter august måneds kampe er vi oppe på 1.847 spillere på Søren Søgaard-ranglisten, hvilket er en stigning på 115 spillere i forhold til seneste opdatering. Hop gerne ind og tjek alle 1.847 spilleres placering på DENNE side!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s