Søren Søgaard-ranglisten: Oktober 2022

Oktober måneds opdatering af Søren Søgaard-ranglisten blev desværre et par dage forsinket, da jeg var andetsteds optaget hele weekenden, og derfor ikke havde den fornødne tid til at få klaret de ellers altid vigtige dartrelaterede foretagender. Men nu er den her!

Der var fuld spillerunde i starten af måneden, og så har der ellers været drypvise kampe fra de fleste rækker næsten hver dag. Det giver naturligvis en masse ændringer og tal at forholde sig til – og alligevel er top 7 på listen uændret. Dermed holder Benjamin Drue Reus fast i topplaceringen som han spillede sig til i sidste måned, mens Vladimir Andersen og Allan Daugbjerg Olsen følger med som nr. 2 og 3.

Eneste ændring i top 10 er at Nicolai Olsen dropper to placeringer nedad, og derudover er det faktisk småt med ændringer i hele top 30. En enkelt nævneværdig præstation er det dog blevet til, da Jan Nielsen efter en fremragende runde i 2. division Vest (8 sejre og et snit på blot 17,46 pile pr. vundet leg) er hoppet 10 pladser op til en placering som nr. 24. Også Allan Bak har kilet sig ind i top 30, mens Thomas Jensen Skriver og Jesper Neumann til gengæld er gledet ud.

Den højst placerede “nye” spiller på listen er Stifternes Mattias Jönsson, som spillede sæsonens første kampe i 1. division. Det blev til 5 sejre i 8 kampe, og mens det er nok til en placering som nr. 33 på ranglisten for 1. division, ryger han ind som nr. 36 på Søren Søgaard-ranglisten. For at det ikke kun skal handle om 1. divisionsspillere, tager vi lige den næste med også – det er Kristian Jørgensen fra Islev, som entrerer listen på en placering som nr. 201. De kvindelige dartspillere får igen en opdatering af deres egen rangliste, så den venter vi med til i morgen.

Vi går ind i de sidste par måneder af sæsonen med indtil videre 1.890 spillere på listen – det betyder er der er 43 nye navne som er kommet til i løbet af oktober. Find dem allesammen og dig selv lige HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s