Kvinderanglisten: November 2022

Så er vi også nået til sæsonens næstsidste rangliste for kvinderne, og som forventet er der heller ikke denne gang nogen ændring i topplaceringen:

Til gengæld er Henriette Honoré rykket 3 placeringer op som nr. 2, og det skyldes ikke mindst at hun var med på Kælderens 1. divisionshold i denne måneds spillerunde, hvor det blev til en enkelt sejr og et snit på 19,60 pile pr. vundet leg (10 legs). Det giver en ganske respektabel rating, og da det gennemsnitlige niveau i 1. division naturligvis er det højeste af alle rækkerne, giver det er gevaldigt skub i scoren på Søren Søgaard-ranglisten.

Også Cecilie Rosenlund Jørgensen har fået en pæn stigning på listen denne gang og er nu inde i top 20, mens Malene Greisvold til gengæld har taget turen 5 pladser nedad. Der er i denne måned 2 nye navne i top 30, og det er begge spillere som er med på listen for første gang – Helle Henriksen fra Farum, som ryger ind på en 23. plads, og så “Gitte” fra Sydvest, som desværre ikke har registreret sig med efternavn, der lægger sig ind som nr. 26.

Det betyder også at der er 2 navne som glider ud af top 30-listen, og det er Sofie Rasmussen og Anne Grethe Larsen, som begge har været på listen siden september-opdateringen.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s