Søren Søgaard-ranglisten: November 2022

Sæsonen lakker mod enden, og det spidser til i toppen af Søren Søgaard-ranglisten. Efter denne måneds opdatering er der sket det usædvanlige, at det ikke er en 1. divisionsspiller som indtager førstepladsen:

Benjamin Drue Reus havde en uvanligt skidt turneringsrunde med blot 3 sejre ud af 8 mulige, og det koster altså en nedgang i scoren som er stor nok til at han dropper ned som nr. 2. Dermed er det inden den sidste måned af sæsonen Vladimir Andersen, med sine 19 sejre i 20 kampe og et snit på 18,19 pile pr. vundet leg i 2. division Vest, som overhaler indenom og lægger sig i spidsen.

Meget kan dog nå at ske endnu, og efter en god måned for Andreas Toft Jørgensen, ser det ud til at han måske melder sig ind i kampen om topplaceringen. Han rykker 4 pladser op som nr. 3, og bytter dermed plads med Allan Daugbjerg Olsen, som i stedet rykker ned som nr. 7. Både Mogens Christensen, Simon Bak og Jon Hegaard Kirkeby havde også gode præstationer i november, og i 2. division Vest fortsætter Daniel Jahn Hadberg de gode takter, og er nu oppe som nr. 19.

Med 6 sejre i 8 kampe og et snit på 19,55 pile pr. vundet leg i 2. division Vest starter Oliver Metzke sin 2022-sæson sent med at ryge ind som nr. 28 på listen. Jan G. Hansen ryger en enkelt plads op og sniger sig lige med i top 30, mens Kenneth Byø og Allan Bak til gengæld dropper længere ned på listen.

Hvis vi ser bort fra Oliver Metzke, er den højest placerede nye spiller på listen Per Marquardsen fra Glostrup, som debuterer med en placering som nr. 183. I alt er der nu 1.946 spillere på Søren Søgaard-ranglisten, hvilket er en stigning på 56 spillere i forhold til sidste måned.

Find hele listen på DENNE SIDE!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s