Kvinderanglisten: Oktober 2022

Denne måneds opdatering af kvinderanglisten byder ikke på nogen nye navne, og selvom der ingen ændringer er i top 4, er der alligevel sket lidt af hvert på de øvrige placeringer.

Som det ses, holder den svenske landsholdsspiller Anna Forsmark ikke uventet fast i den suveræne førerposition, mens der heller ikke er nogen ændringer på de 3 nærmeste forfølgere p.t. Umiddelbart derefter finder vi dog pæne stigninger til to danske landsholdsspillere, nemlig Henriette Honoré og Michelle Merlit, som begge hopper over Melissa Drue Reus, der denne gang må se sig henvist til en 8. plads.

Sofie Rasmussen strøg ind på listen i sidste måned på en 18. plads, men denne gang er det blevet til et dyk på hele 11 pladser. Både hun og de to øvrige nye navne fra sidste opdatering, Mathilde Kjær og Anne Grethe Larsen, beholder dog deres plads i top 30. Cecilie Rosenlund Jørgensen tager også en tur ned ad listen med en nedgang på 5 placeringer, og det må nødvendigvis betyde en stigning på et par pladser for de spillere som lå under Sofie og Cecilie i sidste måned.

En kort opdatering denne gang, men jeg er lidt presset på tid i øjeblikket – så jeg vender tilbage igen om en måneds tid 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s