Årets Spillere 2020/21

Så fik vi færdiggjort alle rækkerne i denne usædvanlige og forlængede dartsæson 2020/21. Dermed er det også tid til at kåre Årets Spiller i alle rækkerne, og selvom dem fra hovedturneringen allerede er blevet offentliggjort på Facebook, får I lige en samlet oversigt her:

Niels-Jørgen Hansen overtager titlen i 1. division fra sidste års vinder Per Laursen, mens vi i 2. division Vest finder den eneste spiller der har genvundet titlen i samme række i hovedturneringen, nemlig Steen Lysen. Med Aalborgs oprykning til 1. division bliver det dog ikke til et hat-trick i denne omgang.

Jeppe Stolt fra Nordpilen vandt titlen som Årets Spiller i Danmarksserie 8 i sidste sæson, og minsandten om han ikke også gentog bedriften i 3. division Nord denne gang. Samme nummer har Bo Nilsson lavet, da han i sidste sæson blev Årets Spiller i Danmarksserie 4, og denne gang endte på toppen i 3. division Syd. I øvrigt tog han sig også af titlen i Hverdagsrække 2 – nøjagtig som han også gjorde i sidste sæson.

Den sidste spiller der kan nævnes som genganger er Mikael Merlit fra Rosenhøj, som bliver Årets Spiller i Hverdagsrække 4 Syd. Den titel vandt han også i 2019/20 – og i 2018/19. Og 2017/18. Dvs. alle de sæsoner hvor jeg har lavet disse statistikker.

Som bekendt har alle Årets Spillere i de 24 rækker i hovedturneringen vundet en t-shirt, og da jeg sendte bestillingen af sted stod leveringsdatoen til mellem 1. december og 9. december. Dermed skulle det – hvis alt går vel – være muligt at tage dem med til DM i Vordingborg og uddele dem til de vindere der også er til stede der om lørdagen. Jeg kender efterhånden en del af jer, men det er ikke alle vindernes udseende jeg er bekendt med, så tag gerne fat i mig hvis I ser mig derude og gerne vil have præmien udleveret. Hvis I heller ikke er klar over hvordan jeg ser ud, kan I bare bede Hr. Daniel Thybøl om at udpege mig 😀

Der er en lille mulighed for at jeg også kan finde på at indfinde mig til Aabenraa Open i januar (selvom det er ærgerligt at single-turneringerne er om søndagen), og i så fald kan jeg naturligvis også tage de resterende t-shirts med der. Ellers er det ligesom sidste år også muligt at få sin t-shirt tilsendt, mod betaling af 50 kr. til porto og konvolut.

Den endelige Søren Søgaard-rangliste er også på trapperne, og forventes offentliggjort i starten af næste uge!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s