Søren Søgaard-ranglisten: November 2021

Med kun én spillerunde tilbage i kalenderen er der stadig kamp om topplaceringen på Søren Søgaard-ranglisten, hvor der vel er tre spillere som realistisk set fortsat kan gøre sig forhåbninger om at tage denne sæsons titel som Årets Spiller i Danmark. I denne næstsidste opdatering i sæsonen har 1. pladsen endnu engang skiftet ejermand:

Efter et par gode præstationer i oktober – særligt i sidste spillerunde, hvor han end ikke afgav ét eneste leg – er det nemlig Niels-Jørgen Hansen som rykker to pladser op og bytter dermed plads med Niels Heinsøe. Simon Bak forbliver nummer to og står umiddelbart med den største chance for at indhente pointforskellen i den sidste runde, hvor Aabenraa og Fluen begge skal møde Lido og Hovsa. Dennis Lindskjold har også været godt spillende på det seneste og rykker tre pladser frem som nr. 4, men mon ikke det bliver lige knap nok at han kan true førstepladsen.

Andreas Toft Jørgensen ser ud til at have fundet sig til rette i 1. division, og han rykker hele 8 pladser op i denne omgang. Eneste nye spiller i top 30 er Tonni Sørensen, som til gengæld skubber Teitur Thorleifsson ud.

Berit Schouw rykker 7 pladser frem og er på 279. pladsen igen den højst placerede kvinde på listen, mens Merete Kjær (nr. 367) og Janni M. Larsen (nr. 379) udgør de næste pladser.

Vi er nu oppe på 1.995 spillere på Søren Søgaard-ranglisten for denne sæson (+40 i forhold til sidste opdatering), og den højest placerede af de nytilkomne er Kenneth Pedersen fra Royal, der hopper ind som nr. 199. 13 ud af de 1.995 har ikke vundet nogen legs endnu – men de har én runde endnu til at nå det!

Find hele den opdaterede Søren Søgaard-rangliste HER!

Og så er det en stor fornøjelse at afsløre at der endnu engang er fine præmier på højkant til de spillere som har udmærket sig i 2020/21-sæsonen! Først og fremmest har Søren Søgaard igen udloddet gavekort til både vinderen af Søren Søgaard-ranglisten, samt Årets Spiller i alle divisionerne.

Derudover har min gode ven Carsten Møller fra CM Teknik igen sponsoreret en t-shirt til Årets Spiller i alle 24 rækker i hovedturneringen (så håber jeg at jeg kan slippe af med dem allesammen denne gang 😉 ) – så hvis der er nogen derude der har brug for en elektriker med speciale i IHC-programmering, så have gerne CM Teknik i tankerne!

Sidst men ikke mindst smider jeg også selv lidt i puljen – jeg trækker nemlig lod blandt alle Årets Spillere i hovedturneringen og finder 5 vindere af et sæt meget eksklusive dartistik-flights – der er kun produceret 10 sæt af dem, så der kan man tale om limited edition!

OVERSIGT OVER PRÆMIER 2020/21

Vinder af Søren Søgaard-ranglistengavekort på 200,- til Søren Søgaard

Årets Spiller i 1. division, 2. division Vest, 2. division Øst, 3. division Nord, 3. division Vest, 3. division Syd og 3. division Øst – gavekort på 200,- til Søren Søgaard

Årets Spiller i ALLE rækkerÅrets Spiller-t-shirt, sponsoreret af CM Teknik

Vilkårlig lodtrækning blandt alle Årets Spillere5 x 1 sæt dartistik-flights

<PERSONLIG HOLDNING>
Til slut vil jeg nævne at jeg håber – når der udsendes spørgeskemaer – at der stemmes nej til at indføre den såkaldte 42-darts-regel i DDU’s hovedturnering, så vi kan bevare integriteten i dansk dart, også i de lavere rækker. Det holder op med at være dart, når man indfører begrænsninger for hvor dårlig man har lov til at være, og personligt ville jeg meget nødigt ud og spille en kamp hvor udfaldet og pointene potentielt skal afgøres af et kast mod bull – bare for at spare et par minutter.

Derudover er hele grundtanken bag denne hjemmeside og mit arbejde med statistikker og ranglisterne at tallene er så retvisende som muligt. Jeg har aktivt råbt op omkring at tjekke kampsedlerne igennem for fejl, og også ad flere omgange indsendt forslag til at man forsøger at begrænse forkerte indtastninger. Hvis man i stedet vælger at der bevidst skal indtastes “forkerte” tal, begynder eksistensgrundlaget for eksempelvis Søren Søgaard-ranglisten at skride, da nogle spillere vil have et kunstigt lavere antal pile pr. vundet leg end de burde have, og det bliver sværere at sammenligne spillernes niveau på tværs af rækkerne når der er forskellige regler i nogle af rækkerne. Det kan virke som en lillebitte ting, men for mig vil det fjerne en del af fornøjelsen ved at lave dette arbejde at vide at tallene ikke er som de burde være. Og i sidste ende er det fornøjelsen der driver værket.
</PERSONLIG HOLDNING>

Uddrag fra referat af bestyrelsesmøde i DDU, 26-10-2021

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s