Søren Søgaard-ranglisten: September 2021

Så er der igen fuld gang i de danske dartrækker efter sommerferien, og med kampe i samtlige rækker i august måned er der masser af ændringer på den seneste Søren Søgaard-rangliste. Der er stadig ingen ændringer i top 3 på listen, men efter et par runder i 1. division, hvor det generelle niveau var lavere end hidtil i sæsonen, er det nu endnu mere tæt blandt de øverste placeringer.

Det er efterhånden ganske få point, som skiller de øverste 3 spillere fra hinanden, og på 4. pladsen har vi så et glædeligt gensyn med Ulrich Meyn, som tilsyneladende stadig evner at kaste med pile på et hæderligt niveau. 8 kampe i 2. division Øst kastede 8 sejre og et snit på 19,17 pile pr. vundet leg af sig, og det er altså indtil videre nok til en foreløbig 4. plads på denne liste.

Øvrige nye spillere i denne måneds top 30 er Steffen Olling (Kælderen), Søren Gjerlufsen (Assens), Tonni Sørensen (Kolding) og Tonny Madsen (Verninge), mens Brian Hvornum Laursen (Aros), Bent Erik Højhus (Jyden), Michael Mogensen (Aros), Thomas Michalek (Lido) og Carl Henrik Hansen (Potten) er røget ud af top 30. I øvrigt flotte præstationer af Tonni Sørensen og Tonny Madsen, der begge slår deres folder i 3. division Vest.

Hvis vi kigger lidt efter kvinderne i listen, er det nok engang Fie Skinnes, som dukker op først på 271. pladsen, mens hun igen efterfølges af Berit Schouw som nr. 296 og Janni M. Larsen som nr. 367. Igen er det ligeledes Merete Kjær (396) og Michelle Merlit (429) der følger efter som nr. 4 og 5.

Efter august måneds strabadser er der nu 1.885 spillere som har være i aktion i denne sæson – det er en tilgang på 84 spillere i forhold til sidste måned. 14 ud af de 1.885 har desværre ikke vundet nogen legs endnu. Hvis vi lige for en kort stund ser bort fra Ulrich Meyn, så er den højest placerede “nye” spiller Tony Jensen fra DK26, som ryger ind på en 67. plads.

Hele Søren Søgaard-ranglisten kan som altid findes på DENNE SIDE.

Nok engang vil jeg også gerne lige gøre opmærksom på at jeg vældig gerne vil af med de sidste par t-shirt til Årets Spiller 2019/20. Så hvis nogen af nedenstående spillere (eller bare andre spillere fra de respektive klubber) læser med, så kontakt mig gerne via Messenger, kontaktformularen her på siden eller martin@hawkins.dk, så vi kan få forenet vinderne med deres præmie. Det koster 50 kr. til porto og boblekonvolut at få t-shirten tilsendt.

Joe Grandal – Ejby
Steffen Koefoed – Bornholm
Peter Jensen – Esbjerg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s