Søren Søgaard-ranglisten: Juli 2021

Så nærmer vi os efterhånden sommerferien, men i dette forunderlige år er der ikke meget der hedder sommerferie i dartregi. Der bliver spillet kampe næsten hver dag i de forskellige rækker, og med undtagelse af 1. division har der da også været gang i den over hele linjen i juni måned. Adskillige 1. divisionsspillere har da også været nede og hygge sig i de lavereliggende rækker, og det er ikke altid at det udmønter sig positivt på deres score…

Igen i denne måned er der ikke de store ændringer i toppen af Søren Søgaard-ranglisten, og selvom Niels-Jørgen Hansen og Peter Hviid Jensens eskapader længere nede i systemet trækker lidt ned i scoren, koster det ikke nogen placeringer denne gang.

Den største ændring i denne måned er Daniel Jahn Hadberg, der vender tilbage i top 30 selvom han ikke har spillet nogen kampe – men det er såmænd blot fordi de forkerte indtastninger der kostede 12 placeringer i sidste opdatering nu er blevet rettet, og det giver et hop på 14 pladser. Også Pottens Carl Henrik Hansen er nu at finde i top 30, mens Michael T. Ladefoged og Jens Rene Antonsen til gengæld straffes for at have spillet helt nede i hhv. Kvalrækken og Serie 1 og dermed glider ud af topplaceringerne.

Fie Skinnes rykker 12 pladser op som nr. 237 og er stadig bedst placerede kvinde, og Berit Schouw følger igen lige efter på en 312. plads efter et hop på 26 placeringer. Janni M. Larsen falder 4 pladser ned som nr. 380, men fuldender stadig kvindernes top 3. Bare så det ikke kun bliver de samme navne hele tiden, kan jeg lige nævne de to næste også – det er Merete Kjær på 409. pladsen og derefter Michelle Merlit som nr. 433.

I maj måned kom der 52 nye navne på listen, og minsandten om der ikke også har gjort det i løbet af juni måned. Det højest placerede ny navn på listen er Kenneth Præbel fra Kokkedal, der entrerer som nr. 142. I alt er der nu 1.801 spillere der har været i aktion i denne sæson, hvoraf 11 desværre ikke har vundet nogen legs endnu.

Den opdaterede Søren Søgaard-rangliste kan som altid findes HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s