Søren Søgaard-ranglisten: September 2019

lille_SS_logo_1_m_skygge

Sæsonen 2019/20 er kommet godt i gang, og det er allerede på tide med den første rangliste, her hvor vi går ind i september måned. Som de fleste nok har opdaget, er der sket en lille ændring – Søren Søgaard har nemlig været så flinke at tilbyde at sponsorere den samlede rangliste, som derfor fremover benævnes Søren Søgaard-ranglisten!

Lad os bare dykke ned i det med det samme – den første spiller der får æren af at lægge i toppen på den nye Søren Søgaard-rangliste er ingen ringere end Per Laursen. Pga. sammenfald mellem seneste turneringsrunde og PDCNB-turneringerne i Island er det godt nok kun blevet til 4 kampe (som alle er vundet), men lad os nu se om Per Laursen ikke holder sig til i nærheden af topplaceringerne efterhånden som der kommer flere kampe i regnskabet.

Unavngivet

Top 4 er identisk med top 4 på ranglisten for 1. division, mens vi på 5. pladsen finder den højest placerede spiller fra lavere rækker – som ikke overraskende er Vladimir Andersen, der som forventet har fået en god start på sæsonen i 3. division Vest, og fortsat er ubesejret efter 12 kampe. Herefter følger Steen Lysen fra Aalborg i 2. division Vest som nr. 19, mens den øverste Studsen-spiller på listen ganske interessant ikke er fra 1. divisions-holdet, men er Robert Jakobsen fra 2. division Øst på en 22. plads. 2. division Øst er også repræsenteret i top 30 med Per Færch Andersen (FIOV), René Johansen (Ringsted) og Jimmi Andersen (Vestsjæll-Ænderne), og i modsætning til de senere år ser øst-siden indtil videre stærkere ud end vest-siden af landets næstbedste række. Der er også på 26. pladsen blevet plads til Glenn Honoré fra Esbjerg, der ligesom Vladimir Andersen huserer i hvad der ligner en utroligt velbesat 3. division Vest i denne sæson.

Jeg plejer også lige at tjekke op på hvordan det går for de bedst placerede kvinder på listen, og umiddelbart ser det ud til at den højest placerede kvinde på sæsonens første Søren Søgaard-rangliste er Marlene Greisvold fra Rødderne som nr. 330, efterfulgt af Janni M. Larsen (Fluen) som nr. 358 og Sandra Rasmussen (Svendborgsund) på 363. pladsen.

I løbet af de første par turneringsrunder i august har der i alt været 1.280 spillere i aktion på tværs af de 24 rækker i hovedturneringen, men 10 af dem har desværre ikke formået at vinde nogen legs endnu, og må derfor indtil videre befinde sig i bunden af listen med en score på 0,00.

I kan naturligvis ikke nøjes med at se top 30 på listen, så derfor kan I som sædvanlig finde hele Søren Søgaard-ranglisten på DENNE SIDE – god fornøjelse!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s