Årets Spillere 2018/19

De sidste kampe i de danske dartrækker i denne sæson er spillet, et nyt mesterhold er fundet i Holbæk, og det er dermed tid til at gøre status over hvem der har været de bedste spillere i hver af rækkerne.

Som det stort set altid er tilfældet, har der været nogle fejl og mangler på kampsedlerne i løbet af sæsonen – enkelte legs er ikke indtastet, nogle kampe er ikke færdigindtastet, et par gange er der ingen navne på spillerne, og en enkelt kamp i en af hverdagsrækkerne der slet ikke er kommet en kampseddel på. Nu hvor sæsonen er slut, er jeg dog nødt til bare at se bort fra alt dette, og køre ranglisterne færdige med de data der er til rådighed.

Et andet problem er at der til stadighed tilsyneladende godkendes kampsedler uden at de på nogen måde lige tjekkes igennem først, hvilket kan resultere i overordentligt forkerte tal i nogen tilfælde, fx er der flere gange hvor en spiller noteres for et antal dart på flere tusinde – det trækker naturligvis gevaldigt ned i statistikkerne, og det er altså noget som ret hurtigt ville blive spottet ved bare en 30 sekunders gennemgang af kampsedlen inden der trykkes på godkend-knappen.

Jeg har ad flere omgange indsendt forslag til forbedring af kampsedlerne, fx at programmere felterne til ikke at ville godtage umulige lukninger med det indtastede antal dart, og eksempelvis også en popup-besked når man utilsigtet kommer til at indtaste et antal dart over et foruddefineret tal – vi må se hvad der sker i løbet af de næste par år, men indtil da medtages alle tal nøjagtigt som de står på kampsedlerne.

Nok om det, og nu til det det egentlig skulle handle om, nemlig kåringen af Årets Spiller i hver række. Uden yderligere omsvøb – her er de 30 vindere:

Unavngivet.png

Jeg vil ikke gå så meget i detaljer, men det er altid sjovt at sammenligne med hvordan det så ud i sidste sæson, og der er da flere gengangere.

Både Mogens Christensen og Per Laursen i henholdsvis 1. division og 2. division Vest forsvarer deres titel fra sidste år – “Turbo” endda med en lille fremgang (52,73 i 2017/18), mens Per Laursen har oplevet et relativt stort fald i forhold til sidst, hvor ratingen lød på hele 56,39.

Tommy Haulrich i 2. division Øst har såmænd også vundet titlen igen, da han sidste år blev Årets Spiller i 3. division Syd, så imponerende nok at toppe listen endnu engang i en højere række (og endda med en højere rating – 2017/18: 48,94).

Martin Rasmussen fra Hejnsvig og Allan Bach Christensen fra Nordpilen gør ham kunsten efter: De blev Årets Spiller i henholdsvis Kvalrække B og H i sidste sæson, og gentager succesen i Danmarksserie 6 og 8 denne gang. Martin Rasmussen falder fra en rating på 50,36 mens Allan Bach Christensen stiger fra 45,64.

Nick Hjørtoft beholder titlen i 3. division Øst, og sidst men ikke mindst er Mikael Merlit endnu engang Årets Spiller i Hverdagsrække 4 Syd.

Tillykke til alle vinderne med denne yderst prestigefyldte titel i dansk dart! 😀

Der kommer naturligvis også et indlæg med den afsluttende samlede rangliste pr. 1. juni, men da jeg ikke er hjemme i weekenden, er der en risiko for at det først kommer op den 2. eller 3. juni – hvis jeg da ikke når at sammenfatte det i forvejen og lave et indlæg der automatisk lægges op på lørdag…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s