Månedlig rangliste: Marts 2019

Der er som bekendt blot 28 dage i februar, men det er naturligvis masser af tid til at der kan blive spillet turneringsdart rundt omkring i landet. En enkelt fuld spillerunde er det blevet til, men det var til gengæld i den netop forgangne weekend, så jeg har måttet arbejde på højtryk for at få opdateret alle resultater i tide til udgivelsen af den nyeste samlede rangliste.

Det betyder også at jeg har måttet gå på kompromis et par gange for at få det hele med – der har nemlig været flere kampe, hvor ikke alle resultaterne er kommet med på kampsedlen, hvilket har resulteret i “skæve tal” for enkelte spillere. Hvis nogen af deltagerne i de berørte kampe ligger inde med de manglende tal, hører jeg meget gerne fra jer.

Nu til det det hele drejer sig om, nemlig den nyeste rangliste:

Unavngivet

Som det ses, har de øvrige topspillere oplevet en tilpas stor nedgang i deres score til at Vladimir Andersen – helt uden at spille selv – pudsigt nok lige kan snige sig foran Niels-Jørgen Hansen og endnu engang indtage 1. pladsen på listen.

En anden ting man hurtigt lægger mærke til, er at de store vindere i denne måned skal findes i landets næstbedste rækker. Både Steen Lysen (Aalborg), Preben Sørensen (Odins) og Tommy Haulrich (Vestsjæll-Ænderne) har øget deres score væsentligt i løbet af februar, og det belønnes i form af stigninger på henholdsvis 4, 7 og 10 pladser på listen.

Jan G. Hansen fra Royal er stadig bedste mand fra 3. division, idet han tager yderligere et hop op ad listen og nu er placeret som nr. 40. Han efterfølges nu af Morten Petersen-Martin fra Sydvest, som efter en god måned stiger 16 pladser til nr. 57.

På trods af et lille fald på 5 pladser, er det stadig Fluens Janni M. Larsen der er den højest placerede kvinde som nr. 280, mens det nu er Henriette Honoré fra Esbjerg der som ny spiller på listen ryger ind som næstbedste kvinde på 347. pladsen. Herefter følger lige som i sidste måned Fie Skinnes (nr. 416) og Sandra Rasmussen (nr. 440).

I forhold til sidste måned er der kommet 56 nye spillere på listen, så vi nu er oppe på 1.752 spillere i løbet af denne sæson. 1.747 af disse har vundet mindst ét leg. Æren af at blive den højest placerede nye spiller på listen tilfalder Røddernes Morten Frederiksen, der spiller sig ind som nr. 299.

Hele listen kan som altid findes på denne side.

Skriv en kommentar