Sikker sejr til Midtfyn 2 i Kvalrække A

Tre kampe kunne det blive til tirsdag aften, og vi starter i det fynske, hvor Viking 2 tog imod Midtfyn 2 i Kvalrække A. Hvor hjemmeholdets 1. hold er startet fint med tre sejre i tre kampe, var dette 2. holdets blot anden kamp efter at have tabt den første med 6-10 – mod 1. holdet. Det blev til endnu et nederlag denne gang, da gæsterne fra Midtfyn tog sejren på 12-4, ikke mindst på grund af fire sejre til Lau Jensen, som naturligt nok også bliver Dagens Spiller med et snit på 26,00 pile pr. vundet leg, og en rating på 46,69. Per Kuld Sørensen, ligeledes fra udeholdet, stod for den højeste lukker på 120, mens Rene Bartholin Murray står noteret for en ganske flot, men også ganske umulig 10-darter, lukket på 31…

I Hverdagsrække 4 Syd var Dart 8700 draget til Aarhus for at møde Bispehaven, i en kamp hvor begge hold kunne trænge til at få sparket sæsonen i gang efter en start med hhv. 3 point i 3 kampe for Bispehaven og 1 point i 3 kampe for Dart 8700. Denne gang var det dog udeholdet fra Horsens der fik sæsonens første sejr, da især Michael Kjær med fire sejre var medvirkende til den samlede sejr på 11-5. Også Bo Nielsen og Dennis Trend Hansen hjalp til med tre sejre hver, men det var Bispehavens Arne Schmidt, med tre sejre og et snit på 26,70 pile pr. vundet leg, der fik aftenens højeste rating på 41,16.

Vi runder af i Hverdagsrække 1 B, hvor der var øretæver i luften da Avedøre 3 hjemme tog imod Tab og Vind. Hjemmeholdet havde vundet deres to første kampe, mens gæsterne stod noteret for en sejr og et nederlag. Der var aldrig tvivl om resultatet, da Jim Bjørkhof var den eneste fra udeholdet der formåede at vinde en kamp, og det endte altså 15-1 til Avedøre 3, med fire sejre til både Flemming F. Andersen, Bo Munk og Johnny Vagn Hess Jessen. Bo Munk holdt det laveste snit på 25,83 pile pr. vundet leg – og havde også den højeste lukker på 110 – så med en rating på 47,49 er han Dagens Spiller, og går ind som ny mand på ranglistens 2. plads.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s