Potten 4 snupper oprykningen til sidst

Inden sidste spillerunde var der stadig hele fire hold som kunne komme i spil til de to øverste pladser i Kvalifikationsrække C – Silkeborg og Potten 4 var ude i en direkte duel om den oprykningsgivende 1. plads, mens både Ikast 2 og T.I.F. havde muligheden for at nå 2. pladsen.

Det stod hurtigt klart at Potten havde rokeret noget rundt på spillerne på deres hold, og i formiddagskampen mellem Potten 4 og Silkeborg var det således med god hjælp fra Dennis Schmidt at hjemmeholdet tog en afgørende sejr på 12-4 – både han og endnu en forholdsvis ny mand i René Jensen tog alle fire sejre. Ikast 2 slog på udebane Gudenå 2 med 13-3, mens T.I.F. tog 3 point via en skrivebordssejr over Ikast 3.

Status inden eftermiddagskampene var derfor at Silkeborg med 62 point stadig holdt fast i 1. pladsen, mens Potten 4 på 59 point stadig havde brug for at indhente 3 point for at nå den direkte oprykning. Ikast 2 med 58 point kunne stadig drømme om playoff, mens T.I.F. med 55 point ikke længere kunne nå en højere placering end 3. pladsen.

Potten 4 gjorde hvad de skulle med en sejr på 15-1 over Silkeborg 2, og dermed skulle Silkeborg have minimum 1 point mod Potten 5 – som havde skiftet hele holdet fra formiddagskampen ud – for at beholde 1. pladsen. Efter 14 kampe var stillingen dog 8-6 til hjemmeholdet, og dermed var Silkeborg pisket til at vinde de to sidste kampe. Mads Magnussen tog en sejr i 5. og afgørende leg mod Andreas B. Hyllgaardhus, men da Knud Erik Pedersen vandt 3-0 over Johnny Christensen i den sidste kamp, endte det med en sejr på 9-7 til Potten 5, for hvem Johan Fuglsang vandt alle fire kampe.

Dermed ender både Potten 4 og Silkeborg begge på 62 point, og da Potten 4 med sejren denne dag er bedre indbyrdes med Silkeborg (efter uafgjort 8-8 i Silkeborg tidligere på sæsonen), er det altså lige nøjagtig Potten 4 der snupper 1. pladsen og den direkte oprykning på sidste spilledag! Silkeborg må nøjes med playoff, mens Ikast 2 tager bronzemedaljerne efter en sejr på 9-7 over T.I.F. i deres sidste kamp.

På ranglisten ses det at der har været hele 161 forskellige spillere i aktion i denne række (flest af alle rækkerne i Danmark), og det lader til at der er blevet roteret godt og grundigt mellem spillerne på holdene, for der er blot én enkelt spiller i top 10 som har spillet nok kampe til at være berettiget til titlen som Årets Spiller – og den næste i rækken kommer helt nede på 18. pladsen. Denne sæsons vinder ender til gengæld på 7. pladsen, og med 79 sejre i 92 kampe og et snit på 25,86 pile pr. vundet leg er det:

Årets Spiller KvalC.png

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s