Sidste kamp i Lokalrækkerne + kåring af Årets Spiller!

Mens mange sad og fulgte med i det tredje event på Euro Touren, German Darts Open, foregik den virkelige spænding på DDU’s livescore-side, hvor No Dart 2 tog imod Lido i den sidste kamp i de seks lokalrækker. Her endte det med en nervepirrende pointdeling mellem de to hold, som dermed ender på henholdsvis 4. og 5. pladsen i Lokalrække 4 Syd. Lido havde fået forstærkning på holdet i form af Tonni Sørensen, som kvitterede med 4 x 3-0, og lagde sig ind på 2. pladsen på ranglisten.

Hermed er alle lokalrækkerne afsluttet, og vi kan derfor afsløre vinderne af titlen som Årets Spiller i hver række. Vi starter i Lokalrække 1 A, hvor vinderen har haft stor andel i Islevs topplacering, og med 72 sejre i 76 kampe og et snit på 22,95 pile pr. vundet leg går titlen til:

Unavngivet

I Lokalrække 2 var der kun 6 hold med (udover Kundby Spidserne, som har trukket deres hold), så har var det nok at have spillet 32 kampe for at kunne blive kåret som vinder. Med 28 sejre i disse 32 kampe, og et snit på 27,86 pile pr. vundet leg finder vi vinderen i Vordingborg:

Unavngivet.png

32 kampe var også nok i Lokalrække 3, hvor kun 5 hold deltog – og med 29 sejre og et snit på 25,65 pile pr. vundet leg skal vinderen i denne række findes i Vejle-klubben Royal, som tog sig af både guld- og sølvmedaljerne:

Unavngivet.png

Der var 12 hold hold med i Lokalrække 4 Nord, men knap så meget spænding om hvem der skulle slutte på toppen, da Linde vandt samtlige 22 kampe. Naturligt nok finder vi også Årets Spiller i denne klub, hvor der var tæt kamp om titlen blandt to klubkammerater. Med 44 sejre i 48 kampe og et snit på 24,20 pile pr. vundet leg var denne herre dog et mulehår foran:

Unavngivet.png

Lokalrække 4 Syd bød også på en relativt sikker vinder i form af Rosenhøj, som med 17 sejre i 18 kampe vandt rækken med et forspring på 6 point. 60 sejre i 64 kampe og et snit på 23,84 pile pr. vundet leg er også rigeligt til at Årets Spiller findes på holdet fra Aarhus-forstaden Viby:

Unavngivet.png

Sidst men ikke mindst har vi Lokalrække 1 B, som domineredes af de to DK26-hold – og minsandten om ikke også vinderen i denne række er fra Hvidovre-klubben. Med 53 sejre i hans 60 kampe, og et snit på 27,72 pile pr. vundet leg går hæderen til:

Unavngivet

Tillykke til alle vinderne! I weekenden går det løs med masser af dart i hele landet, når sæsonen skal afsluttes i de fleste rækker. Undertegnede vil selv befinde sig på Samsø, så der går nok et par dage inden opdateringerne igen begynder at rulle ind her på siden…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s